Nieuws & Blogs

Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet Gorinchem 2017

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Transport Compleet in Hardenberg. Van dinsdag 21 maart t/m donderdag 23 maart kunt u ons vinden bij standnummer .. Wij zullen diverse apparatuur voor uw werkplaats presenteren.

Lees verder
Maha Magazine koplamptester

Nieuwsbrief, editie 5

In de 5e editie van het Maha Magazine hebben we een blogitem waarin wij u advies geven over het kiezen van de juiste mobiele hefkolom. Zijn we in gesprek met Porsche Centrum Maastricht en hebben we afbeeldingen gemaakt bij Van der Horst Motorsport. Tevens hebben we het over de digitale koplamptester en de nieuwe MAPOWER serie.

Lees verder
Mobiele hefkolommen Finkbeiner EHB 9-serie

Kiezen voor mobiele hefkolommen

De mobiele hefkolommen winnen nog dagelijks wanneer we praten over populariteit. Deze winst is niet geheel opvallend als je kijkt naar de grote voordelen die dit soort systemen te bieden hebben ten op zichte van andere hefmiddelen en bijvoorbeeld een prefab put. Toch blijft het lastig om de juiste hefmiddel te kiezen.

Lees verder
reinigingsdemodagen, maha Nederland

ReinigingsDemoDagen 2017

Dit jaar zijn wij weer aanwezig op de ReinigingsDemodagen van 31 mei t/m 1 juni in Lelystad. Op de RDD beurs geven we demonstraties en hebben we aandacht voor o.a. hefkolommen, de prefab werkput en verschillende putkriks.

Lees verder

Overname Maha Nederland

Vandaag hebben wij aangekondigd dat Rupro Beheer de aandelen van Maha Nederland en Maha Verhuur heeft overgenomen van Van der Linden Beheer BV. De overname gaat in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017.

Lees verder
Hangende putkrik MAHA

Welke putkrik is geschikt voor mijn werkplaats?

Elke bus- en truckwerkplaats met een smeerput heeft een putkrik. Inmiddels zijn er meerdere varianten op de markt, zowel als hangende krik, maar ook als staande vrij verrijdbare putkrik. Hoe weet ik welke putkrik geschikt is voor mijn werkplaats?

Lees verder
Logo-Maha-Magazine-Mobiele-Hefkolom

Nieuwsbrief, editie 4

In deze editie van het Maha Magazine hebben we een blogitem waarin wij u advies geven over het kiezen van de juiste mobiele hefkolom. Daarnaast gaan we in gesprek met Bert van ’t Zand van Koopman Truck & Trailer Service over het bedrijf en de markt. Dit keer zullen wij het project Rutten Truck & Trailer Service uitlichten met een aantal mooie afbeeldingen. Tevens hebben we een mooie inruilactie met de ‘oude’ drukomzetters.

Lees verder
TC-Hardenberg-2017

Transport Compleet 2017

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Transport Compleet in Hardenberg. Van dinsdag 21 maart t/m donderdag 23 maart kunt u ons vinden bij standnummer .. Wij zullen diverse apparatuur voor uw werkplaats presenteren.

Lees verder
Header berurzen

Beurzen 2017

Persoonlijk contact is een belangrijke reden voor ons om deel te nemen aan een beurs. Uiteraard staan wij dit jaar ook weer op een aantal beurzen door het land. Wij verwelkomen u o.a. bij de Transport Compleet beurs in Hardenberg, Transport Compleet beurs in Gorinchem en bij de Reinigingsdagen in Lelystad.

Lees verder
Maha SAT Traverse - lkw

Veilig heffen met een SAT Traverse

Met de zogeheten SAT Traverse wordt veilig heffen mogelijk gemaakt. Op het eerste gezicht heeft deze traverse veel overeenkomsten met een standaard traverse. Het verschil is dat de SAT-traverse afgezet kan worden op de putrand of de werkplaatsvloer. U krikt in combinatie met de putkrik de trailer onder het chassis op.

Lees verder
Pagina 1 van 3123